En säkrare arbetsplats!

Att jobba förebyggande mot skada och ohälsa på arbetsplatsen är kanske den viktigaste åtgärden för att skapa en effektiv, lönsam och trivsam arbetsplats. Det är därför det  är så viktigt att investera i en bra arbetsmiljö och att ha rätt skyddskläder för respektive arbetsuppgift.

Skydda är ett helhetskoncept inom personlig skyddsutrustning riktat mot bygg och industri. Vårt erbjudande innehåller såväl marknadens bästa urval av produkter som en mängd tjänster samt rådgivning i arbetsmiljöfrågor. Vi bidrar till en säkrare arbetsplats!

Visste du att dom flesta arbetsrelaterade skadorna sker på händerna? Att 34% av alla andningsskydd ej är ett fullgott skydd, eller att 5-8 person dör i fallolyckor inom bygg och industri i Sverige?

Med våra utbildningar och tjänster så hjälper vi dig att höja din kompetens att se till att rätt skydd, sitter på rätt person, vid rätt tillfälle.

YP Yrkesbutiker 

YP kedjan växer och utifrån våra kunders behov satsar vi ännu mera på det personliga skyddet.

Med fysiska butiker runt om i Sverige och en tydlig närvaro på nätet ser vi till att hjälpa våra kunder. Med våran erfarenhet, vårt breda utbud av produkter och tjänster och våran tillgänglighet på marknaden ser vi till att Din vardag blir enklare, säkrare och mera lönsam.

Vi har en stor bredd i vårt sortiment och arbetar i nära samarbete med våra kunder, leverantörer och partners. YPs butiker har funnits på marknaden sedan 1996, så vi värdesätter långsiktiga  kundrelationer och ett bra affärsklimat – till förmån för alla inblandade.

Missa sedan inte möjligheten att ta fram en helt egen intern webshop med just er kollektion av profilkläder – ett av våra nya verktyg som vi gärna visar. Du kan välja att låta dina anställda att handla för ett förutbestämt belopp eller låta en administratör ta hand om ordrarna.

Tillsammans med YP, för en tryggare arbetsdag. Välkomna!