Kontakta oss
Arbetskläder med professionell service

VI KLÄR ORD TILL HANDLING


PROFESSIONELL SERVICE I ÖVER 10 ÅR!

Vi levererar arbetskläder och personlig skyddsutrustning överallt i Sverige, till alla företag oavsett storlek. Våra butiker är lätta att förstå sig på och handla i, även för konsumenter. Vi vågar säga att vårt lager är ett av de största på marknaden och vi erbjuder även möjligheten att beställa hela sortimentet från en personlig webb-ID-shop, levererad direkt till din dörr.

ALLT BÖJAR MED EN VISION…

Målet för YP är att vara den ledande professionella partnern för arbetskläder, skyddsskor och PPE-butik i varje stad som vi är verksamma i.

…SOM UTVECKLAS TILL ETT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att bilda långsiktiga partnerskap som bygger på förtroende och samarbete. Vi håller våra löften och agerar alltid efter affärens bästa.

VI ÄR PROFESSIONELLA

Vår expertpersonal hjälper till med alla frågor om arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi vägleder er i era val av rätt arbetskläder, skyddsskor, hjälmar och annan skyddsutrustning.

Vår huvudleverantör är Blåkläder, en högkvalitativ arbetsklädersproducent med ett mycket brett utbud. Vi säljer även Petzl och Peltor skyddsutrustning och tillbehör, Bollé skyddsglasögon, Tegera-handskar och Sievi-skyddsskor.

Vi kan arbetskläder och personlig skyddsutrustning och arbetar tillsammans med våra kunder för att ta reda på deras behov och erbjuda precis rätt urval av produkter för det jobb som behövs. Vid behov kartlägger vi hela organisationens behov av arbetskläder på plats eller i våra butiker med hjälp av våra PPE-experter.

15 BUTIKER ÖVER SVERIGE

När du letar efter den bästa servicen, kvaliteten och professionaliteten behöver du inte leta längre! Leta rätt på närmaste butik och kom förbi, du kommer inte att bli besviken!

BUTIKSINFORMATION

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.