Enkelt och snabbt

UTRUSTNING FÖR HELA FÖRETAGET

VÅR SERVICEMODELL

Vi har tagit fram en servicemodell för att våra kunder ska ha så lite krångel kring sina inköp av arbetskläder som möjligt.

1. ALLT DU BEHÖVER?

Vi kan arbetskläder och PPE, och i samarbete med våra kunder kartlägger vi vad de behöver. Baserat på denna kartläggning kommer vi att erbjuda precis rätt produkter för alla arbetsbeskrivningar. Vid behov besöker vi kundens arbetsplats, eller så välkomnar vi kunder till någon av våra tolv butiker runtom i Sverige.

2. ALLT FRÅN SAMMA PLATS

Vår expertpersonal ger vägledning i alla frågor om arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi hjälper till med att välja rätt arbetskläder, skyddsskor, hjälmar och annan skyddsutrustning. Vår huvudleverantör är Blåkläder, men vi säljer även produkter från Petzl, Peltor, Sievi, Jalas, Kask och Tegera.

3. PROVNING

Vi kan ordna en provning av arbetskläder på plats hos er eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. Blåkläder har en mycket bred storlekstabell, så att alla kan hitta rätt passform, män som kvinnor. Till exempel finns det tre längder för byxor, vilket är avgörande för hållbarhet, komfort, säkerhet och funktionalitet.

4. FÖRENA DITT TEAM

Vi hjälper till med att bygga företagets image med uniforma arbetskläder. Arbetskläder är ett bra utrymme för reklam och sticker ut – vi erbjuder både broderi och logotryck. Uniforma kläder ger förtroende för ett företag och ökar medarbetarnas engagemang. Vi erbjuder tryck i butiken i väntan på kontokunder. Vi hjälper även till med att planera tryckning och placering av logotypen.

5. LEVERANS

Vi har ett mycket brett sortiment av produkter i lager, så de flesta varor kan överlämnas direkt. Vi vågar påstå att vi har det bredaste utbudet på marknaden! Vi kan även leverera produkter med logotyper till kundens arbetsplats. Blåkläder har en häpnadsväckande leveransgrad på 97%, och vår skräddarsydda webb-ID-shop erbjuder möjligheten att beställa produkter med avtalspriser och logotyper dygnet runt.

6. NÖJDA KUNDER

Vi är en servicebutik som är redo att arbeta i alla situationer. Vi erbjuder företags- och behovsbaserad inriktning. Vårt mål är långsiktigt partnerskap och vi tar hand om våra kunder så att de kan fokusera på sin verksamhet. Allt strul med inköp av arbetskläder kan läggas åt sidan när du går in genom våra dörrar.

FÖRETAGSKONTRAKT

Vi värdesätter våra kunder och strävar efter långsiktiga relationer med dem. Genom att ingå i ett avtal med oss erbjuder vi rabatt, med många fler fördelar därtill.

Vi kan välja ut ett sortiment i förväg och komma överens om tillvägagångssätt för att acceptera en beställning. Fakturering och spårning kan ställas in på ett föredraget sätt.

FLER FRÅGOR ELLER VILL DU GÖRA AFFÄRER?

SKICKA ETT MEDDELANDE HITTA NÄRMSTA BUTIK

ARBETSKLÄDER ÄR EN DEL AV DITT FÖRETAGS PROFIL

TRYCK OCH BRODERI

Vad vore ett fotbollslag utan sitt emblem? Tryckta eller broderade logotyper och texter är ett enkelt och kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg, och att lägga till en logotyp på era arbetskläder har aldrig varit så enkelt! Vi kommer att erbjuda ett sortiment av produkter som bäst passar era unika behov, och vi hjälper självklart till med att planera placeringen av logotyperna.

SE VÅRA PRODUKTER

Alla våra butiker är utrustade med tryckmaskiner för logotyper. Våra avtalskunder kan få sina logotyper tryckta på kläderna i butik.

Vi använder värmeöverförbara bilder med skarpa kanter och mönster. Värmetransfers är mycket hållbara och står sig väl mot tvätt i höga temperaturer. Priset för tryck beror på storlek och färgkombinationer. Nya transfers tar ungefär en vecka att anlända efter beställning, och brodering görs direkt på Blåkläders lager i Sverige.

Vi hjälper gärna till med att planera vilken typ av transfer ni vill ha och vart de ska placeras. Vi på YP längtar efter att hitta den perfekta lösningen för just dig!

SÅHÄR GÖR DU

  • Skicka in din logotyp till oss
  • Ange logotypfärger i PMS-nummer
  • Oroa dig inte, vi hjälper dig
  • Ange storleken på logotypen
  • Ange logotypens placering på plagget (eller så tar vi reda på det tillsammans)

WEBB ID-SHOP

SPARA TID OCH PENGAR

Vi erbjuder möjligheten att köpa alla arbetskläder, skyddsskor och skyddstillbehör via vår webb ID-shop. Vi skräddarsyr utbudet för webb-ID efter kundens behov och kan även definiera logotypplaceringar på alla plagg. Att köpa rätt anpassade arbetskläder har aldrig varit så enkelt!

FÖRDELAR MED WEBB ID-SHOPEN

MER KONTROLL

Alla beställningar sparas i den skräddarsydda webbshopen. Detta innebär att det är lättare att övervaka kostnader på företags-, avdelnings- och personalnivå. Att följa upp alla köp är enkelt och smidigt.

BÄTTRE UTBUD

Hela Blåkläders sortiment finns alltid tillgängligt, liksom övrig personlig säkerhetsutrustning från ledande märken. Alla artiklar som behövs är redo att beställas från en och samma kanal. Detta sparar både tid och pengar. När en beställning görs garanterar vi snabb leverans.

MER FLEXIBILITET

Finns det många avdelningar i företaget? Detta är inte ett problem. Sortimentet kan modifieras och delas upp mellan olika avdelningar och arbetsbeskrivningar. Andra praktiska och flexibla funktioner är personalbalans och ordergodkännande.

MER EFFEKTIVITET

Beställningar kan göras var som helst och när som helst, vilket sparar tid och pengar. Webbshopen effektiviserar beställningsprocessen, vilket minskar hanteringen och ger kunderna bättre kontroll över beställningarna.

BÄTTRE SERVICE

Kommer det att finnas en logga på plagget? Ska loggan vara tryckt eller broderad? Placering kan väljas, och det görs enkelt i webbshopen och alltid enligt överenskommelse med kunden. Enkelt, eller hur?

LÄTT ATT ANVÄNDA

  • Lätt att hantera och spåra
  • Personligt urval och logotyper
  • Välj webbshopprodukter från hela sortimentet, inklusive alla märken som finns i butiken
  • Enkelt att använda och sparar pengar
  • Öppet dygnet runt

Kontakta oss!

Här kan du be om ytterligare information, en kostnadsfri konsultation eller bara skicka dina hälsningar!

*” anger obligatoriska fält

Consent*

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.