Enkelt och snabbt

UTRUSTNING FÖR HELA FÖRETAGET

VÅR SERVICEMODELL

Vi har tagit fram en servicemodell för att våra kunder ska ha så lite krångel kring sina inköp av arbetskläder som möjligt.

1. ALLT DU BEHÖVER?

Vi kan arbetskläder och PPE, och tillsammans med dig som kund gör vi en grundlig behovsanalys vad exakt du och ditt företag behöver på din arbetsplats. Baserat på detta kan vi erbjuda rätt produkter som är individuellt anpassat efter arbetsbeskrivning samt eventuella  lagkrav i form av certifieringar. Du är också alltid välkommen att besöka någon av alla våra butiker runtom i Sverige.

2. ALLT FRÅN SAMMA PLATS

Vår personal är inte bara experter på arbetskläder utan hos oss kan du även köpa personlig skyddsutrustning som är helt anpassat efter ert företags behov. Här hittar du hjälmar, skyddsglasögon, hörselskydd, andningsskydd, fallskydd och framför allt skyddshandskar och arbetsskor. Vi säljer produkter från flera ledande varumärken.

3. UTPROVNING

För att säkerställa att varje person får rätt storlek på sina arbetskläder gör vi utprovningar på din arbetsplats. Finns det inte en storlek som passar dig kan vi specialanpassa kläderna till dig. Att kläderna passar sin avgörande för hållbarhet, komfort, säkerhet och funktionalitet.

4. FÖRENA DITT TEAM

Vi hjälper till att bygga ditt företagets image med snygga och enhetliga arbetskläder. Du kan få samtliga arbetskläder tryckta eller broderade med ditt företags logotype. Det utstrålar förtroende och professionalism för ditt företag. Välj mellan transfer, brodyr eller screentryck till dina plagg.

5. LEVERANS

Vi har både ett brett och djupt sortiment av produkter i butik. Vårt mål är att det alltid ska finnas ”A pant for every Ass”. Som ett komplement till våra butiker kan vi skräddasy en kundunik Webbshop för dig och ditt företag. Plötsligt kan du beställa dina logotypemärkta produkter dygnet runt till vilken adress du vill. Du får en lönsammare beställningsrutin, mindre besvär och en supersnabb leverans.

6. NÖJDA KUNDER

Vi är en servicebutik som är redo att arbeta i alla situationer. Vi erbjuder företags- och behovsbaserad inriktning. Vårt mål är långsiktigt partnerskap och vi tar hand om våra kunder så att de kan fokusera på sin verksamhet. Allt strul med inköp av arbetskläder kan läggas åt sidan när du går in genom våra dörrar.

VÅRT LÖFTE TILL DIG

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter långsiktiga relationer, detta kan bara skapas genom förtroende från båda håll.

Vi väljer ut ett skräddasytt sortiment som passar dig och ditt företags behov och hur du vill handla, i butik eller genom din unika webbshop. Du väljer och vi levererar!

FLER FRÅGOR ELLER VILL DU GÖRA AFFÄRER?

SKICKA ETT MEDDELANDE HITTA NÄRMSTA BUTIK

ARBETSKLÄDER ÄR EN DEL AV DITT FÖRETAGS PROFIL

TRYCK OCH BRODERI

Vad vore ett fotbollslag utan sitt emblem? Tryckta eller broderade logotyper och texter är ett enkelt och kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg, och att lägga till en logotyp på era arbetskläder har aldrig varit så enkelt! Vi kommer att erbjuda ett sortiment av produkter som bäst passar era unika behov, och vi hjälper självklart till med att planera placeringen av logotyperna.

SE VÅRA PRODUKTER

Tillsammans med dig, baserat på din logotype eller din grafiska manual, beställer vi de transferloggor du behöver. Dessa transferloggor förvarar vi hos oss på plats i butiken för att vi på plats ska kunna trycka dina arbetskläder direkt i butiken. Vi ser även till att placeringen av loggorna blir densamma oavsett vem, när eller vilket plagg det avser.

Snabbt och enkelt är vårt honnörsord!

Transferloggorna är mycket hållbara och står sig väl mot tvätt i höga temperaturer. Föredrar du brodyr kan vi givetvis även hjälpa till med det.

YP YRKESBUTIKERS TVÄTTSERVICE

Professionell hantering

Alla våra kunder har möjlighet att få sina arbetskläder tvättade på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Vi samarbetar med noga utvalda tvätterier runtom i hela landet och vi kan därför erbjuda denna tjänst snabbt och effektivt.

  • Tvättservice innebär att ni endast betalar för de plagg ni tvättar.
  • Alla plagg har RFID-märkning och därmed personmärkta och spårbara, vilket ger full kontroll på processen.
  • Vi använder oss av rätt typ av allergitestade och godkända tvättmedel för arbetskläder.
  • Att sköta om arbetskläder på rätt sätt gör att de håller längre. Felaktigt tvättade plagg riskerar att försämra plaggens egenskaper som t ex brandskydd och blir då en säkerhetsrisk.

WEBB ID-SHOP

SPARA TID OCH PENGAR

Vi erbjuder möjlighet att köpa alla arbetskläder, skyddsskor, skyddstillbehör och även profilkläder via vår Webb-ID-shop. Vi skräddarsyr utbudet allt efter dina önskemål och ändamål. Dessutom definierar vi placeringarna av loggan så att du alltid är garanterad samma utseende. Att köpa arbetskläder har aldrig varit så enkelt!

FÖRDELAR MED WEBB-ID-SHOPEN

MER KONTROLL

Alla beställningar sparas i den skräddarsydda webbshopen. Detta innebär att det är lättare att övervaka kostnader på företags-, avdelnings- och personalnivå. Att följa upp alla köp är enkelt och smidigt.

BÄTTRE UTBUD

Hela Blåkläders sortiment finns alltid tillgängligt, liksom övrig personlig säkerhetsutrustning från ledande märken. Alla artiklar som behövs är redo att beställas från en och samma kanal. Detta sparar både tid och pengar. När en beställning görs garanterar vi snabb leverans.

MER FLEXIBILITET

Finns det många avdelningar i företaget? Detta är inte ett problem. Sortimentet kan modifieras och delas upp mellan olika avdelningar och arbetsbeskrivningar. Andra praktiska och flexibla funktioner är personalbalans och ordergodkännande.

MER EFFEKTIVITET

Beställningar kan göras var som helst och när som helst, vilket sparar tid och pengar. Webbshopen effektiviserar beställningsprocessen, vilket minskar hanteringen och ger kunderna bättre kontroll över beställningarna.

BÄTTRE SERVICE

Kommer det att finnas en logga på plagget? Ska loggan vara tryckt eller broderad? Placering kan väljas, och det görs enkelt i webbshopen och alltid enligt överenskommelse med kunden. Enkelt, eller hur?

LÄTT ATT ANVÄNDA

  • Lätt att hantera och spåra
  • Personligt urval och logotyper
  • Välj webbshopprodukter från hela sortimentet, inklusive alla märken som finns i butiken
  • Enkelt att använda och sparar pengar
  • Öppet dygnet runt

Kontakta oss

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.