Erbjudanden, nya produkter och nyheter

JUST NU

YP-dagarna är här!

Äntligen är det dags för vårens YP-dagar. Kom och käka lunch, ta del av våra fina erbjudanden för dagen och utmana dina kollegor i tävlingar. Vi ses!
Nedan ser du vårens datum:

Uddevalla 18/4
Trollhättan 23/4
Borås 24/4
Lidköping 25/4
Norrköping 26/4
Västberga 7/5
Enköping 8/5
Uppsala 14/5
Gävle 15/5
Sundsvall 16/5
Umeå 17/5
Skellefteå 28/5
Luleå 29/5

 

Blåkläder Workwear Magazine!

Kolla in senaste numret av Blåkläder Workwear Magazine. I det hittar du fantastiska produkter, produktnyheter och kampanjer. Enjoy!

BLÄDDRA I TIDNINGEN

Solglasögon på köpet!

Se till att skaffa Blåkläders snygga solglasögon när solen är på ingång! Just nu får du ett par på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror (se nedan). Solglasögonens värde är 399:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer

Nyheter

VI ÄR ÅRETS BRANSCHVINNARE!

Vi kan stolt berätta att YP Yrkesbutiker är årets branschvinnare 2024! Det betyder att YP är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. 

Läs mer

YP Yrkesbutiker växer i Skellefteå!

Skellefteå växer så det knakar! Vi har förvärvat Norrlandstvätten i Skellefteå vilket kommer stärka tvättkonceptet i Västerbotten och Norrbotten.

Läs mer

Vi öppnar ny butik!

När en blir två! Vår butik i Västberga får sällskap av en ny butik i Upplands Väsby, detta ger er kunder som verkar i omårdet är bättre tillgänglighet och servi

Läs mer

Kontakta oss

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.