Erbjudanden, nya produkter och nyheter

JUST NU

NYA SHORTS? VI HAR DEM!

Vi förstår vikten av att ditt arbete kräver rätt arbetskläder. Ibland är det helt enkelt för varmt att arbeta i byxor hela dagen, och det är här shorts och piratbyxor kommer in i bilden. Vi erbjuder ett brett utbud av arbetsshorts och piratbyxor från Blåkläder, oavsett vilken bransch du verkar inom.

Välkommen in till oss!

Blåkläder Workwear Magazine!

Kolla in senaste numret av Blåkläder Workwear Magazine. I det hittar du fantastiska produkter, produktnyheter och kampanjer. Enjoy!

BLÄDDRA I TIDNINGEN

Solglasögon på köpet!

Se till att skaffa Blåkläders snygga solglasögon när solen är på ingång! Just nu får du ett par på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror (se nedan). Solglasögonens värde är 399:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer

Nyheter

VI ÄR ÅRETS BRANSCHVINNARE!

Vi kan stolt berätta att YP Yrkesbutiker är årets branschvinnare 2024! Det betyder att YP är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. 

Läs mer

Vi ses i Jönköping!

Helt ny butik i en helt ny stad, hur spännande? Vi ser fram emot att ge er de bästa förutsättningarna för att ha rätt kläder för just erat jobb!

Läs mer

Vi öppnar ny butik!

När en blir två! Vår butik i Västberga får sällskap av en ny butik i Upplands Väsby, detta ger er kunder som verkar i omårdet är bättre tillgänglighet och servi

Läs mer

Kontakta oss

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.