Erbjudanden, nya produkter och nyheter

JUST NU

Vädersäkra vinterlooken

Det ruggiga vädret är ingen match när du väljer Blåkläders funktionsjackor 4484 (herr) eller 4408 (dam). Air mesh-fodrade jackor som skyddar dig mot vätan och kylan när temperaturen kryper ned mot noll.

Kyligt ute? Inga problem. Vind- och vattentäta? Absolut. Andningsförmåga? Självklart. Tejpade sömmar? Japp, det med. Och för att toppa det hela – en oöverträffad komfort i form av att jackan är gjord helt i 4-vägsstretch, så att du kan röra dig med lekfull lätthet och målmedveten fokusering.

Sätt standarden för din vinterstil och ge komforten högsta prioritet. Vädret kan ge dig utmaningar, men du är redo. Blåkläders funktionsjackor 4484 och 4408 tar dig dit med stil och skydd. Vägra frysa och omfamna vinterglädjen!

Hos oss på YP Yrkesbutiker hittar du dessa och mycket mer. Välkommen in! 

Blåkläder Workwear Magazine!

Kolla in senaste numret av Blåkläder Workwear Magazine. I det hittar du fantastiska produkter, produktnyheter och kampanjer. Enjoy!

BLÄDDRA I TIDNINGEN

Beanie på Köpet!

Se till att skaffa Blåkläders snygga och varma beaniemössa innan vintern slår till! Just nu får du den på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror. Mössans värde är 199:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer

T-shirt på köpet!

Se till att skaffa Blåkläders snygga t-shirt med 3D-print innan de tar slut! Just nu får du den på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror hos utvalda återförsäljare. T-shirtens värde är 219:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs mer

Nyheter

VI ÄR ÅRETS BRANSCHVINNARE!

Vi kan stolt berätta att YP Yrkesbutiker är årets branschvinnare 2023! Det betyder att YP är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. 

Läs mer

YP Yrkesbutiker växer i Skellefteå!

Skellefteå växer så det knakar! Vi har förvärvat Norrlandstvätten i Skellefteå vilket kommer stärka tvättkonceptet i Västerbotten och Norrbotten.

Läs mer

Spana in nyheten ”STORM” hos hos!

En robust och vattentät skyddskänga i högkvalitativt läder som garanterar bästa komfort även under kalla vinterdagar.

Läs mer

Kontakta oss!

Här kan du be om ytterligare information, en kostnadsfri konsultation eller bara skicka dina hälsningar!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.