Erbjudanden, nya produkter och nyheter

JUST NU

Ny kollektion arbetsskor från Blåkläder finns nu hos oss

Blåkläder har lanserat en ny kollektion med särskilt bekväma skyddsskor, utvecklade i nära samarbete med Svenska ortopedtekniker för optimalt resultat. Med sann bekvämlighet genom ergonomisk anpassning samt kvalité och design i världsklass blir det en arbetssko som du aldrig vill byta ut! Självklart i storlekar för både män och kvinnor. 

Hos oss på YP Yrkesbutiker hittar du hela kollektionen med arbetsskor från Blåkläder. Välkommen in för att klämma och känna!

Blåkläder Workwear Magazine!

Kolla in senaste numret av Blåkläder Workwear Magazine. I det hittar du fantastiska produkter, produktnyheter och kampanjer. Enjoy!

Bläddra i tidningen

SOLGLASÖGON PÅ KÖPET!

Dags för nya solglasögon? Just nu får du ett par på köpet när du handlar utvalda plagg från Blåkläder (se nedan).

Läs mer

T-shirt på köpet!

Passa på att uppdatera din garderob med en snygg och funktionell t-shirt! Just nu får du en t-shirt på köpet när du handlar utvalda plagg från Blåkläder (se nedan).

Läs mer

Strandprylar på köpet!

Sommaren är här! Just nu får du handduk eller strandtofflor på köpet när du handlar utvalda plagg från Blåkläder (se nedan).

Läs mer

Nyheter

YP Yrkesbutiker växer i Sverige. Snart dags för Luleå att bli den 13:e butiken i kedjan!

Just nu pågår YP-dagen för fullt runtom i landet. Ett tillfälle för oss på YP Yrkesbutiker att möta våra kunder, snacka och visa vårt breda utbud under festliga former.

Läs mer

YP-Dagen är äntligen tillbaka!

Just nu pågår YP-dagen för fullt runtom i landet. Ett tillfälle för oss på YP Yrkesbutiker att möta våra kunder, snacka och visa vårt breda utbud under festliga former.

Läs mer

Ny, användarvänlig och informativ hemsida för YP Yrkesbutiker

Att ge en tydlig och professionell bild av oss, samt att guida våra kunder rätt var målsättningen när vi tog fram vår nya hemsida för YP Yrkesbutiker.

Läs mer

Kontakta oss!

Här kan du be om ytterligare information, en kostnadsfri konsultation eller bara skicka dina hälsningar!

*” anger obligatoriska fält

Consent*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.