Erbjudanden, nya produkter och nyheter

JUST NU

Ny kollektion arbetsskor från Blåkläder finns nu hos oss

Blåkläder har lanserat en ny kollektion med särskilt bekväma skyddsskor, utvecklade i nära samarbete med Svenska ortopedtekniker för optimalt resultat. Med sann bekvämlighet genom ergonomisk anpassning samt kvalité och design i världsklass blir det en arbetssko som du aldrig vill byta ut! Självklart i storlekar för både män och kvinnor.

Hos oss på YP Yrkesbutiker hittar du hela kollektionen med arbetsskor från Blåkläder. Välkommen in för att klämma och känna!

Blåkläder Workwear Magazine!

Kolla in senaste numret av Blåkläder Workwear Magazine. I det hittar du fantastiska produkter, produktnyheter och kampanjer. Enjoy!

Bläddra i tidningen

Handskar på köpet!

Just nu får du ett par handskar på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror (se nedan) hos utvalda återförsäljare. Handskarna har getskinn i handflatan samt vattenavvisande och vindtät softshell på ovanhanden. Handskarna finns i storlek 7-11 och värdet är 399:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs mer

Beanie på köpet!

Passa på att uppdatera din garderob med en värmande beanie! Just nu får du den på köpet när du handlar Blåkläders kampanjvaror (se nedan) hos utvalda återförsäljare. Mössan finns i 4 färger och värdet är 199:-. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs mer

YP-mössa på köpet!

Snygg och varm om huvudet!
Just nu får du den snygga YP-mössan på köpet när du köper Elite Vinterkänga från Blåkläder. Kängan i läder har högt skaft, foder av ull/polyester, spiktrampskydd och stålhätta. Finns även i damläst. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs mer

Nyheter

YP Yrkesbutiker växer i Sverige. Snart dags för Luleå att bli den 13:e butiken i kedjan!

Just nu pågår YP-dagen för fullt runtom i landet. Ett tillfälle för oss på YP Yrkesbutiker att möta våra kunder, snacka och visa vårt breda utbud under festliga former.

Läs mer

YP-Dagen är äntligen tillbaka!

Just nu pågår YP-dagen för fullt runtom i landet. Ett tillfälle för oss på YP Yrkesbutiker att möta våra kunder, snacka och visa vårt breda utbud under festliga former.

Läs mer

Ny, användarvänlig och informativ hemsida för YP Yrkesbutiker

Att ge en tydlig och professionell bild av oss, samt att guida våra kunder rätt var målsättningen när vi tog fram vår nya hemsida för YP Yrkesbutiker.

Läs mer

Kontakta oss!

Här kan du be om ytterligare information, en kostnadsfri konsultation eller bara skicka dina hälsningar!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.