Kom och jobba med oss!

Vill du vara en i gänget hos oss på YP Yrkesbutiker?

Under mer än 20 år har vi på YP Yrkesbutiker erbjudit arbetskläder och personlig skyddsutrustning till mängder av företag runt om i Sverige. Vår affärside är att alltid vara den bästa leverantören på det lokala distriktet inom arbetskläder och personligt skydd. Vi arbetar alltid med Blåkläder som är vår främsta partner och leverantör, inte konstigt då vi tillhör samma familj!

Professionellt bemötande från vår personal är enormt viktigt. Att kunna vägleda kunden till rätt val av produkter för just deras arbetsvardag, ger oss nöjda och återkommande kunder och leder till att vi blir den självklara samarbetspartnern. Vi lägger därför största vikt vid att anställa rätt personal med rätt attityd till våra butiker.

Med en klar karriärväg och hög expansionstakt inom företag har du mycket goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

Välkommen till oss på YP Yrkesbutiker!

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.