YP Yrkesbutiker växer i Sverige. Snart dags för Luleå att bli den 13:e butiken i kedjan!

Luleå är en stad som växer och utvecklas i en intensiv takt med många intressanta projekt i området. Givetvis ska även Luleåborna få ta del av YP Yrkesbutikers enorma utbud av arbetskläder från BLÅKLÄDER och jobba i riktiga kläder! 

Platschefen redan på plats!

Vi hälsar vår nya Platschef, Ove Johansson välkommen till oss. Ove är för många Luleåbor ett välbekant ansikte, då han i många år har jobbat som säljare/chef för välkända företag och senast som säljchef för Norrbotten Media.

”Det känns fantastiskt kul att få vara med och etablera en helt ny butik här i Luleå med ett svenskt varumärke i botten. Spännande med en ny bransch och jag ser verkligen framemot att få jobba mot alla de fina expansiva företag som finns här i Luleå”, säger Ove

”Butiken kommer att ha ett perfekt läge, Spantgatan 6 i Luleå, med gott om parkeringsplatser för alla våra kunder. Vi beräknar att smygöppna butiken i slutet av augusti och rekrytering av personal pågår för fullt. Genom etableringen i Luleå täcker vi nu hela Norrlandskusten med butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall, vilket kommer att underlätta för alla företagskunder som finns utmed kusten”, avslutar Ove.

Ove Johansson, platschef på YP Yrkesbutiker i Luleå.

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.