YP-Dagen är äntligen tillbaka!

Under flera års tid har vi på YP Yrkesbutiker genomfört återkommande och mycket uppskattade kundaktiviteter under vår och höst som vi kallar YP-Dagen. De senaste årens restriktioner har tyvärr tvingat oss att pausa eventet, men nu är det äntligen tillbaka igen! 

Umgänge och erbjudanden under trevliga former

YP-Dagen är ett ypperligt tillfälle för oss på YP Yrkesbutiker att träffa våra kunder under andra former än de vanliga och för våra kunder att träffas, snacka och ta del av vårt breda utbud. Arrangemangets utförande varierar från butik till butik, men vi har alltid fina specialerbjudanden under YP-Dagen och bjuder alltid på lunch. 

Vårens YP-Dag är i full gång

Just nu pågår YP-dagen för fullt runtom i landet. YP Yrkesbutiker i Trollhättan, Uddevalla och Lidköping var tidigt ute och har redan hunnit med sina event, med stor uppslutning och lyckat resultat. Umeå har sin första YP-Dag i dagarna och flera andra kommer att genomföras under kommande månader. Inbjudan sker i form av personligt samtal eller utskick till befintliga kunder och prospects. Om du vill vara säker på att bli bjuden så anmäl dig till din butiks kundergister. Varmt välkommen till YP-Dagen!

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.