VI ÄR ÅRETS BRANSCHVINNARE!

För andra året i rad!

Vi kan stolt berätta att YP Yrkesbutiker är årets branschvinnare 2024! Det betyder att YP är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. 

”Att lyckas öka omsättningen under brinnande lågkonjunktur är något vi är otroligt stolta över. Det hade aldrig varit möjligt utan våra kunder, både nya som befintliga, så vi riktar ett stort tack till er och tackar för förtroendet! Jag vill också lyfta fram våra medarbetare som med rätt fokus och vilja hela tiden vill utveckla, både sig själva och företaget! Kulturen inom YP och passionen för att skapa goda affärsrelationer är stark i alla våra butiker. ”
– John Pansell, Retail manager.

Vill du veta mer om branschvinnare? Branschvinnare hyllar företagande & entreprenörskap! – Branschvinnare Vi hyllar företagande & entreprenörskap! Vi hyllar företagande & entreprenörskap!

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.