Yrkeskläder man kan jobba i.. på riktigt!

Högsta möjliga kvalité på yrkeskläder, produkter, service och leverans är YP Yrkesbutikers framgångsrecept. Landets ledande producenter av yrkesbeklädnad och skyddsprodukter har uppmärksammat vår höga ambitionsnivå. På dessa grunder har man valt att intimt samarbeta med oss.

Hos oss hittar ni yrkeskläderna som är anpassade för er vardag, dom ska vara bekväma och anpassade till de arbetsuppgifter ni har att utföra. Det kan vara slitstyrka, synlighet, skydd mot väder och vind, eller något annat som är viktigast just för er.

Vi kommer gärna ut till er och visar våra kollektioner och berättar om vad vi kan göra för er. Kontakta oss så kommer vi och bjuder på fika!

Yrkeskläder till profilkläder

Tillsammans med er ser vi även till att era yrkeskläder blir profilkläder! Vi hjälper er med märkningen av er yrkeskläder. Det kan vara tryck, transfer, brodyr, märken, extra reflexer, osv. Vi jobbar hårt för att ni alltid ska få bra service och snabb hjälp. Yrkeskläder omgärdas även av en hel del bestämmelser, har ni funderingar runt EN-standarder, mm. Kontakta oss gärna så hjälps vi åt att reda ut begreppen.

Tillsammans med YP blir ni bättre, synligare och säkrare. Välkomna!