Syns du, finns du – använd profilkläder!

Vi vet att när profilprodukter och profilkläder används på rätt sätt spelar dom en avgörande roll i er marknadsföring. De hjälper till att förlänga och förtydliga ert budskap, det ni står för och den känsla ni vill förmedla.

Det som är ett extra plus med profilprodukter och profilkläder är att vi oftast pratar om stor effekt till förhållandevis liten kostnad.

Det handlar om att vara trogen bolagets varumärke och identitet, att skapa önskad effekt hos kunden eller personalen och att känna sig säker på att man får rätt kvalitet, service, leveranstid och kostnad.

YP Yrkesbutiker 

Med fysiska butiker runt om i Sverige och en tydlig närvaro på nätet ser vi till att hjälpa våra kunder när det behövs som bäst.  

Vi har en stor bredd i vårt sortiment och arbetar i nära samarbete med våra kunder, leverantörer och partners. YPs butiker har funnits på marknaden sedan 1996, så vi värdesätter långsiktiga  kundrelationer och ett bra affärsklimat – till förmån för alla inblandade.

Vi är proffs på profilkläder och hjälper er gärna ta fram en kollektion som speglar ert företag utåt. Om ni vill kommer vi ut till er på plats och visar vår kollektion och berättar om de många möjligheterna i ett samarbete med YP.

Vi fungerar gärna som er egna expert inom fysisk marknadskommunikation, genom vår rutin och praktiska erfarenhet kan vi agera idéspruta, lösa förpackning och distribution, ge förslag på lämplig märkning och kanske design. För att ditt företag ska märkas mer än andra.

Missa sedan inte möjligheten att ta fram en helt egen intern webshop med just er kollektion av profilkläder – ett av våra nya verktyg som vi gärna visar. Du kan välja att låta dina anställda att handla för ett förutbestämt belopp eller låta en administratör ta hand om ordrarna.

Tillsammans med YP blir ni bättre, synligare och säkrare. Välkomna!