Ny, användarvänlig och informativ hemsida för YP Yrkesbutiker

Att ge en tydlig och professionell bild av oss, samt att guida våra kunder rätt var målsättningen när vi tog fram vår nya hemsida för YP Yrkesbutiker. Med 12 butiker under samma flagg så är det viktigt för oss att ha en gemensam, digital samlingsplats. Ett representativt skyltfönster för hela vår verksamhet.

Här informerar vi om våra tjänster, vår kunskap, hur vi arbetar med service och inte minst vårt breda produktsortiment där vi är störst i Sverige på Blåkläder, men även kan erbjuda andra ledande märken. Information om våra butiker, adress, kontaktuppgifter och öppettider är lätt att hitta inför besök.

Vi erbjuder även våra kunder en egen personlig unik webbshop och få direkt åtkomst till vår e-handel dygnet runt. Ett snabbt och smidigt sätt att göra inköp som många kunder uppskattar och ett bra komplement till fysiskt besök i butik. Kontakta gärna oss för att få mer information om att skapa en unik webbshop till dig och ditt företag.

Vi kan skapa en helt personlig unik webbshop för dig och ditt företag som gör det möjligt att på ett effektivt sätt lägga in skräddarsydda beställningar och samtidigt få kontroll över era kostnader genom enkel uppföljning. Din unika webbshop innehåller just de produkter som du önskar till dig och ditt företag allt samlat på ett och samma ställe och vi garanterar snabb leverans efter lagd order direkt till dig och ditt företag. Eftersom varje kund har en egen unik webbshop, profilerar vi dina plagg med logotype i tryckt eller broderad form efter dina önskemål. Vi har redan idag över 900 st nöjda kunder som utnyttjar denna tjänst, säger Cecilia Zimmerman, VD på YP Yrkesbutiker.

Cecilia Zimmerman, VD

Blåkläders online shop för ditt företag! Vill du få tillgång till Blåkläders hela sortiment i en webbshop. Kontakta oss om du inte ännu har ett eget konto och vill ha en unik och personlig webbshop till ditt företag.